Gallines calentes

Novembre 2011

El Quim no s'ha presentat a dinar, cada vegada està més a prop d'ERC. El partit de Puigcercós no para d'omplir-se de figures catòliques amb la sexualitat reprimida. És per fer-ne un estudi, sembla que l'Estat vulgui matar ERC de puritanisme. De fet, és el que va fer amb Unió Democràtica a la Transició, promoure hipòcrites de cap calent per desmoralitzar la militància amb consciència històrica.

L'altre dia una ex del tripartit em va fer un retrat salvatge d'una escriptora de l'Ara que em sembla que il·lumina força bé el soterrani de la nova ERC que està creant Junqueras:

"És la típica hippy catòlica que estava com un tren i no era tonta i es va espantar de la seva ambició i que li agradessin tant les cigales. Per no caure en el pecat, es va casar amb aquest minyó escolta frígid que és el seu marit i que li ha fet no sé quants fills. Com que ara el marit ja no li fa cas, va boja perquè se la follin, i no de qualsevol manera, sinó de la manera més bruta possible. Perquè les fantasies sexuals de les dones són força més porques i retorçades que no pas les dels homes".

Quan M. em fa aquestes disseccions m'admira però alhora em posa en guàrdia. I no perquè tingui por que pugui parlar així de mi. L'Eva ho fa de vegades i ja m'agrada, em dóna informació per evitar els cants de sirena. És només que la gent que té tanta facilitat per criticar de forma precisa i descarnada normalment té la temptació de buscar en els altres coses que no li pertoquen. (…)