El que realment compta és amb quina gràcia travesses el foc.
— Charles Bukowski
 
 

Serveis & Subscripcions

El propòsit d’aquest lloc és contribuir a crear un espai de comunicació català que no faci petites les converses ni exagerades les indignacions.

El país necessita una xarxa de plataformes que alliberin el debat intel·lectual del clientelisme autonòmic i de la influència de les institucions intervingudes per l’Estat.

Si els catalans no s’avesen a pagar pel material de qualitat, el país difícilment podrà participar amb veu pròpia al debat sobre la democràcia que la globalització ha plantejat a tot el món.

En els darrers segles, els nivells d’alfabetització han marcat les diferències en la marxa dels països. En la societat del coneixement les diferències vindran marcades per la capacitat dels ciutadans d’accedir a informació de qualitat i de triar els continguts que consumeixen per poder protegir-se de la propaganda i els algoritmes digitals.

L’estil és el criteri que no es pot falsificar.

Els escriptors necessitem diners per refinar l’estil i tenir bones idees. Si cliques el botó de subscripcions veuràs que invertir en aquest lloc pot ser una manera d’invertir en el país i en tu mateix.

 
 
Dietari a Destemps-logo.png