Contacte

Fes servir el formulari per escriure’m.

Carrer Comte d'Urgell
Barcelona, CT,
Spain

Podcasts

La crisi del mascle català (BdR)

Enric Vila

La Marina Porras, la Marta Roqueta i la Llucia Ramis han passat pel bar del Rick per posar l'Enric Vila a lloc i parlar de les penes i glòries del mascle català.

 

La tertúlia del bar del Rick (1.11.18)

Enric Vila

Divendres passat, Carles Boix, Jordi Graupera i Alejandro Lucaya es van trobar al bar més famós de Casablanca per parlar de la democràcia americana. No van parlar de les Midterms perquè el provincianisme està molt bé si no se’n fa un gra massa. Els tertulians del Bar del Rick ja frisen per trobar-vos al concert que l’equip del Graupera ha muntat a la Sala Suits 191, el proper 14 de novembre. Hi tocaran David Carabén, Roger Mas, Sanjosex, Bikimel i Guillamino. Les entrades es poden comprar aquí.

 

La tertúlia del bar del Rick (29.10.18)

Enric Vila

Maria Vila, Diana Coromines i Àstrid Bierge s’han trobat avui al millor bar de Casablanca amb l’Enric Vila per parlar de les motos que intenta vendre el règim de Vichy sobre el procés i el referèndum de l’1 d’Octubre.

 

La tertúlia del bar del Rick

Enric Vila

Aquest dilluns el Jordi Graupera, el Salvador Sostres i el Bernat Dedeu han passat pel bar més famós de Casablanca i, a part d’explicar-se batalletes amb l’Enric Vila, han mirat de debatre sobre el futur d’uns mitjans de comunicació que van néixer per explicar un món que ara fa l’efecte que naufraga. La misteriosa Dàlia Blanch ha enviat un text al bar del Rick perquè Humphrey Bogart el llegeixi…

Els subscriptors podeu llegir el text de l’editorial, el text de la Dàlia Blanch i el sumari de les millors idees de la tertúlia al Patreon

 

La tertúlia del bar del Rick

Enric Vila

Avui el Bernat Dedeu, la Marina Porras i l’Abel Cutillas s’han trobat amb l’Enric Vila al bar més famós de Casablanca per reflexionar sobre la dificultat d’escriure en català, a Barcelona, sense acabar folkloritzat o sopant als contenidors de la ciutat.

 

La tertúlia del Bar del Rick

Enric Vila

El Jordi Graupera, la Diana Coromines i l’Abel Cutillas s’han trobat amb l’Enric Vila per parlar del forat negre que el referèndum de l’1 d’octubre ha deixat al cor del règim autonòmic.

(Per accedir al sumari d’idees de la tertúlia i al text de l’editorial cliqueu el botó de sota)

 

La tertúlia del Bar del Rick

Enric Vila

El Bernat Dedeu, la Maria Vila i l’Adrià Pujol es van trobar dilluns passat amb l’Enric Vila per parlar de la increïble ressurrecció de Maragall, el polític no el poeta.

(Per llegir el recull de frases de la tertúlia i l’editorial us heu de subscriure.)