A partir de 3 euros cada mes

Serveis & Subscripcions

Seguidor

Contribueix a crear una xarxa de comunicació en català lliure de subvencions i de controls polítics. Entre tots podem evitar que els diaris i les institucions facin petites les idees i els debats.

Ajuda’m a finançar l’article d’anàlisi política de cada divendres i a trobar temps per enllestir el llibre que vaig començar a publicar a El Nacional aquest estiu, Meditacions des de la victòria.

Cada setmana rebràs una selecció dels 5 millors articles i fragments de llibres que hagi llegit amb comentaris i cites del meu Evernote.

Descobreix les pàgines més inspirades del NYBR, The Economist, New Yorker, Medium, The Atlantic, City Labs, Foreign Affairs, Wall Papers, Quillette o Punch.


A partir de 10 euros cada mes

Col·laborador

Tots els serveis anteriors

Accés a retalls dels meus dietaris personals (2003-2018), que aniré revisant i comentant, cada setmana.

Accés al Projecte Barcelona.

Mínim un perfil o una entrevista al mes.

Mínim un article sobre bars i restaurants cada mes.

Al juliol rebràs la meitat del llibre de les Meditacions en format digital. Tindràs accés a pàgines del llibre que posaré a consideració dels lectors.

En la mesura que la web funcioni, accés a col·laboracions puntuals d’altres escriptors, sempre lliures i ben remunerades, fora dels marcs del pensament joc-floralista institucionalitzat.


A partir de 50 euros cada mes

Patrocinador

Tots els serveis anteriors

Pots encarregar un perfil o una entrevista adicional cada trimestre.

Un sopar tertúlia, o Q&A, cada trimestre.

Rebràs un exemplar signat de Meditacions des de la victòria i la nova edició polida i revisada d’El Nostre Heroi, Josep Pla, en format digital.

Una hora de classe d’escriptura al mes per 10 euros adicionals.


Si en comptes d’una subcripció vols triar tu mateix la xifra que vols pagar i negociar les condicions, pots fer una aportació i escriure’m.

Aportacions lliures

Aportació

Per subscriure’t, accedeix a la meva pàgina de Patreon.

Accedir a Patreon